Şehit Çağlayan Irmak İlkokulu

WEB https://sehitcaglayanirmakilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi Nuri Karaa Caddesi Kutlu Sokak No1 Merkez/KÜTAHYA
VİZYON : Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgileri kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten; kendini ve toplumu sürekli geliştiren insan yetiştirmek.
MİSYON : Okulumuz ve çevresinde Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda çağın ihtiyaçlarına uygun, özgüven ve kişilik sahibi, topluma ve orta öğretime uyumlu bireyler yetişmesi için eğitim ve öğretim gören tüm bireylere sağlıklı ve güvenli eğitim ortamlarının, sürekli öğrenme olanaklarının sağlanması için varız.
BAŞARILAR : RESİM DALINDA ;Orman haftası konulu yarışmada il ikinciliği,10 Kasım ve Atatürk konulu yarışmada il birinciliği,kütahya genelinde yapılan okuma yarışmasında 3. sınıflar il üçüncülüğü,ve il birinciliği;Gelenksel çocuk oyunları yarışması il ikinciliği

Öğretim Şekli :Normal eğitim öğretim yapılıyor.
Saatler : 09:10-12:25 / 13:10-14:40
Isınma : Okulumuz Doğalgaz ile kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Cumhuriyet Mahallesi Nuri Karaa Caddesi Kutlu Sokak No:1 KÜTAHYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezinde Cumhuriyet Mahallesi Nuri Karaa Caddesi Kutlu Sokakta bulunmaktadır. İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 2700 metre kadar mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :